Η ζωή είναι χορός!

Μετά από μία πολύ δημιουργική χρονιά κι ένα πολύ ενδιαφέρον καλοκαίρι, επιστρέφουμε με πολλή όρεξη, κέφι, θετική ενέργεια και καινούργιες ιδέες!Πολλά τα νέα τμήματα για όλες τις ηλικίες.

Μουσικοκινητική για τα μικρά παιδιά 5-7 ετών, Παιδικό Latin για τα παιδιά 7-12 ετών και Εφηβικό Latin για τους εφήβους 12-16 ετών.

Για τα “μεγαλύτερα παιδιά” από 16 ετών και όσο αντέχουμε εκτός από τα τμήματα κλασσικών Latin, Ευρωπαϊκών και Μοντέρνων χορών, αρχάριο και προχωρημένο Νέο τμήμα με Salsa, Bachata, Rueda.

Σταθερή αξία το Αργεντίνικο Tango αρχάριο και προχωρημένο που θα συνεχίσει με πολλές νέες τεχνικές και αυτοσχεδιασμούς.

Συνεχίζουμε τα Τμήματα Ελληνικών Λαϊκών χορών αρχάριο και προχωρημένο και το τμήμα Free Jazz με ασκήσεις για ενδυνάμωση, γράμμωση, ευκινησία, ευεξία.

2 Νέα Καινοτόμα  Τμήματα Χορογραφιών Latin Choreo και Tango Choreo για όλες και όλους εσάς που αγαπάτε τις παρουσιάσεις και τις παραστάσεις.

Πρακτική εξάσκηση απαραίτητη προϋπόθεση για να διασκεδάζουμε χορεύοντας! Practica Tango, Milonga & Latin Party κάθε εβδομάδα!

Επίσης μία μεγάλη σειρά σεμιναρίων από καταξιωμένους δασκάλους/χορευτές θα εμπλουτίσει τις γνώσεις μας και τη χορευτική μας ικανότητα!

Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας γιατί Ο χορός είναι Ζωή και είναι για όλους!!!

Θα φτιάξουμε μαζί το πρόγραμμα που θα καλύψει τον διαθέσιμο χρόνο σας και τις ανάγκες σας με τον καλύτερο τρόπο είτε επιλέγοντας ένα τμήμα, είτε συνδυάζοντας περισσότερα τμήματα. Επίσης τα ιδιαίτερα μαθήματα σας δίνουν τη δυνατότητα επιλογής ώρας και το σημαντικότερο μαθαίνετε και τελειοποιείτε το χορό της επιλογής σας.  Φυσικά πάντα μπορείτε, αν δεν σας εξυπηρετεί το ωράριο των ομαδικών να επιλέξετε τα ιδιαίτερα μαθήματα ή να συνδυάσετε ομαδικά με ιδιαίτερα!