ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Με πολύ μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε τα Νέα Τμήματα!

ΕΦΗΒΙΚΟ LATIN & TANGO κάθε Σάββατο 11:00-13:00

Για τις νεαρές ντάμες και τους νεαρούς καβαλιέρους 12-16 ετών δημιουργήσαμε ένα τμήμα που τα έχει όλα. Latin χορούς και Tango Argentino!    Το τμήμα έχει ήδη ξεκινήσει με μεγάλη επιτυχία.Υπάρχουν ακόμα κενές θέσεις και πολύ σύντομα θα δημιουργηθεί και 2ο τμήμα!

ΠΑΙΔΙΚΟ LATIN κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 17:00-18:00

Για τις μικρότερες ντάμες και τους μικρότερους καβαλιέρους  7-12 ετών που θέλουν να ξεκινήσουν μία διασκεδαστική δραστηριότητα το τμήμα latin χορών είναι ιδανικό το οποίο ήδη λειτουργεί. Υπάρχουν ακόμα κενές θέσεις

ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ κάθε Τρίτη & Πέμπτη 17:00-18:00

Ενα ειδικά διαμορφωμένο τμήμα για μικρά παιδιά  5-7 ετών ! Ασκήσεις χορού που βοηθάνε στην σωστή ανάπτυξη και ενδυνάμωση του μυϊκού τους συστήματος. Δηλώστε τη συμμετοχή σας άμεσα γιατί ξεκινάει πολύ σύντομα!

TANGO CHOREO ΕΝΗΛΙΚΩΝ κάθε Πέμπτη 20:00-21:30

Για αρχάριους/ες και προχωρημένους/ες  tangueros/as  δημιουργήσαμε ένα πρωτοποριακό τμήμα Χορογραφιών  Tango & Milonga χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές κίνησης και αυτοσχεδιασμού στη φιλοσοφία του Tango Salon & Tango Nuevo. Ενα τμήμα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Εχει ήδη ξεκινήσει με ιδιαίτερη επιτυχία. Υπάρχουν κενές θέσεις και σύντομα θα δημιουργηθεί και 2ο τμήμα!

LATIN CHOREO ΕΝΗΛΙΚΩΝ κάθε Παρασκευή 18:00-20:00

Για αρχάριους και προχωρημένους χορευτές με δημιουργικές ανησυχίες ένα τμήμα κλασσικής και ελεύθερης χορογραφίας σε latin, ευρωπαϊκούς, μοντέρνους χορούς , free style & musical είναι σίγουρο ότι θα τους ενθουσιάσει. Το τμήμα ήδη λειτουργεί με απόλυτη επιτυχία. Υπάρχουν κενές θέσεις και σύντομα θα δημιουργηθεί και το 2ο!